27 (néhány ingyenes) #Twitter Eszköz KisVállalkozások számára…

#Twitter #Tools #KKV-knak és kisebb cégeknek, vállalkozóknak…

közösségi média kisvállalkozóknak

 

 1. TweetDeck. Multi platformos (desktop, app, böngésző) HUB. Szűréssel szervezhető, több twitter fiók csatolható. Ár: Ingyenes.
 2. Hootsuite. Közösségi média szervező, ütemező, és monitorozó eszköz .Ár: Ingyenestől  Professzionálisig = $9.99/hó.
 3. SocialBro. Twitter Marketing platform . Ár: Ingyenes a 2.  Twitter fiókig. a Prémium  $13.95 /hó-nál kezdődik.
 4. Twitonomy. Twitter analízis eszköz. Ár: Ingyenes.
 5. SocialRank. Szervezd könnyedén Twitter és a Instagram tevékenységed, osztályozd követőid, hozz létre listákat….  Ár: Ingyenes.
 6. MyTopTweet. Analizáld top 10 tweetted, korlátlan twitter fiókban. Ár: Ingyenes.
 7. Riffle.  Határozd meg követőid értékét! . Ár: Ingyenes.
 8. Swayy. Fedezd fel mely tartalmakra harapnak követőid.  Monitorozd valós időben a reakciókat, érj el hatékonyabb közösségi média jelenlétet Ár: Alap Ingyenes havi $9- tól kezdődik a prémium .
 9. Buzzsumo. Elemezd mely téma, versenytárs… teljesít jobban. Csak add meg a kulcsszót, domaint és fedezd fel a releváns megosztásokat, és találd meg a véleményvezéreket . Ár: Alap Ingyenes . A Profi havi  $79 .
 10. Sonar Solo. Valós idejű vizuális megjelenítő eszköz. Fejtsd ki a trendeket!  Ár: Ingyenes.
 11. Seen. #hashtag figyelő. Gyűjtsd össze, oszd meg!. Ár: Ingyenes.
 12. Digg Deeper. Ingyenes eszköz, hogy megtudd mit gondolnak, mit néznek, mit olvasnak a követőid, potenciális ügyfeleid! Értesülj valós időben iOS app segítségével!. Ár: Ingyenes.
 13. Topsy. egy  real-time kereső. Találd meg a legutóbbi, leginkább témába vágó twitter megosztásokat, monitorozd a trendeket! Ár Ingyenes . Prémium szolgáltatásért kérj tőlük árajánlatot.
 14. BeatStrap. Hozz létre  speciális hashtag riportot . Ár: Ingyenes. Prémium hamarosan jön!.
 15. TweetChat. Twitter chat platform.. Follow hashtaget és eseményt. Ár: Ingyenes.
 16. ManageFlitter. Rendszerezd és kövesd a követőid és az unFollowerek tevékenységét. Ár: Ingyenes (korlátos) Prémium  $12 per hónap.
 17. Hashtagify.  Twitter hashtags kereső motor. Fedezd fel a legnépszerűbb, és szűrd ki számodra a legrelevánsabb #hashtag-eket /tartalmakat/ véleményvezéreket…Ár : Ingyenes 10 hashtags és 6 top influencer-ig . Prémium havi $9.99 -nál indul.
 18. Mentionmapp. Twitter közösségi térképe, egy kapcsolati háló. Hashtag, említés, hozzászólás, retweet alapon összeköti a felhasználókat. Ár: Ingyenes.
 19. Twazzup. Real-time Twitter monitoring cucc . Kulcskifejezés, követő, tweet, hír….. Ár: Ingyenes.
 20. Buffer. . Tömeges és ütemezett tweetgenerátor. Ár: Magánszemélynek Ingyenes. Business  $50 per hó( 5 felhasználóig)
 21. Tweriod. Segít, hogy a legjobb időben kommunikálj! Az ingyenes analízishez 1,000  follower-ig  és ezek utolsó 200 megosztásáig férsz hozzá. Ár: Ingyenes . Prémium riport $5-nál kezdődik
 22. Tweet4me. Ütemezett twitter DM eszköz . Ár: Ingyenes.
 23. Trends24. Kövesd nyomon! Mi történt adott országban városban, az elmúlt 24 órában a twitteren. Ár: Ingyenes.
 24. Nurph. Twitter chat platform Ár: Ingyenes.
 25. GroupTweet. Ez kell Nektek, ha többen kezelitek a twitter kommunikációt. Több felhasználó (közreműködő) biztonságosan biztosítja a twitter account hozzáférést. Követi a közreműködők tevékenységét, és rögzíti az eredményességét. A csapattagok tudnak  tweettelni böngészőből, vagy a twitter mobil alkalmazásával. . Ár : Ingyenes. Prémium  $7.99 per hó kezdődik.
 26. Vine. Egy  rövid (max. 6 mp; ismétlődő) videó twitter app. Vedd fel vagy töltsd fel a videót a telódról, és szerkeszd Vine felületén.  Ár: Ingyenes.
 27. Periscope.  Twitter videó alkalmazása. Lehetővé teszi maximum 30 perces videó megosztását, a mobilod segítségével. Ár: Ingyenes.

4 thoughts on “27 (néhány ingyenes) #Twitter Eszköz KisVállalkozások számára…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.