Önéletrajz percek alatt? | Fogadjunk! Hogy…

…Ilyen könnyen nem írtál, ennyire naprakész CV-t!

Megírtam, hol van, nem ez az, WTF!, hol keressem, most kell, dehiszidementettem, nem találom, most kell, lekések, nemkapommeg, vértizzadokmígmásikatírok… ismerős?

Nos, ennek ezennel vége!

önéletrajz minta

Ha eddig nem tudott meggyőzni senki, hogy kell Neked a linkedin akkor én leszek az, akinek ez sikerülni fog!!! 😀

No, de miért is jó bárkinek a linkedinen tolni az arcát?

Mert nem trendi, hanem egy ésszerű választás, ha állást keresel, vagy szabadúszó ajánlatot, vagy csak projekt munkába szállnál be, de ha csak ismertséget keresel, referenciát építenél vagy személyes márkát, akkor is ott a helyed! Persze izgalmas SandBox akkor is, ha üzleti partnert, alvállalkozót keresel, vagy munkavállalót toborzol.

És ez mind semmi!  Mert lássuk be, addig keres melót  Átlag János, amíg él, lájftájm lörning után szabadon, sírig wörking!…

Viszont a talpalás ajtótól –ajtóig modern változata a terjeszthető, és cégre szabható CV, rusume, önéletrajz, vagy amit akartok.

Megírtam, hol van, nem ez az, WTF!, hol keressem, most kell, dehiszidementettem, nem találom, most kell, lekések, nemkapommeg, vértizzadokmígmásikatírok… ismerős?

Nos, ennek ezennel vége! Csak egy jól karban tartott, és egy az alkalomhoz illően kiszínezett linkedin fiókra, és egy CV Generátorra van szükséged!

 

  1. Válaszd ki a sablon
  2. Szerkeszd át a profilod
  3. Oszd meg (publikus vagy privát) weboldalként vagy töltsd le, küld, tovább pdf-ben

 

Szólj be bátran! Ha kérdésed van azé’, ha jobb ötleted, akkor azé’! Tapasztalataid is várjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.