Hónapok óta a legtöbben a ” projekt tervező program” a  “projekt menedzser program” és az “időmenedzsment” témában találtok ránk a keresőkből…

projekt menedzser program

…és gyakran írjátok be keresőnkbe is ezeket a kulcskifejezések kombinációit. Úgy gondoltam hozok nektek 11 eszközt, az full free-től, a fizetősig. Ha rám hallgatsz kipróbálsz néhányat, vagy akár az összeset. Amelyik alapból idegen, azt elveted, a többit néhány hétre, hónapra beüzemeled, amelyik számodra a legideálisabb, az mellett kitartasz. Én a trello elvetettem, nem működik, amit használok: evernote a személyes és tartalmasabb témákhoz, és gyűjtő. Az rizoma kapcsolatápolásra, az asana a szervezéshez. Napi priorizáláshoz, nekem a gTask mobil és asztali verziója együtt igazi időforrás.

Akkor nézzük!….

 1. Smart Sheet Egy táblázatkezelő alapú kollaborációs projekt management alkalmazás. Specifikus sablonok, szűrők, riasztások segítik a munkád. Adminisztrációs jogokat lehet átadni a csapattársaknak.
 2. Asana  hasonlóan a Rizzoma -hoz, Neked való, ha napi, heti szinten mailben egyeztetsz, amennyiben ezt több emberrel teszed, akkor viszont kötelező! A Rizzoma különösen akkor előnyös, ha G-Mail, és FaceBook -felhasználó ismerőseiddel akarsz egy kattintással információt, tartalmakat…  megosztani, programot szervezni.
 3. Wrike Ha excelre jár az agyad, akkor ez Neked való! 
 4. Basecamp 2 hónapig ingyen megkóstolhatod a projekttervezés szabadságát, aztán havi 20 dolcsiért tovább élvezheted! 
 5. Trello Ismered a pinterestet? A kép megosztós oldal megvan? Na, ez pont olyan, csak feladat orientáltan szervezve. Egy teljesen ingyenes eszköz, személyes szervező, de hatékony kisvállalati delegáló alkalmazás, illetve coworking cucc
 6. Campfire Egy kiváló coworking eszköz, nézd meg a videót és érteni fogod!
 7. Project Bubble  Web alapú, vizuális projekt menedzsment eszköz
 8. Wave Kimondottan pénzügyi projekt cucc
 9. Pivotal Tracker Az elve megegyezik az átlag projekt menedzsment eszközzel, viszont szoftverfejlesztő csapatokra van kihegyezve. ToDo list, delegálás, hozzáférési jogosultságok, delegálás kimondottan a coworking közösségek számára ideális!
 10. Evernote Számos free és fizetős megoldást kínál, de önmagában is, illetve ingyenes szolgáltatásaival (mobil és böngésző alkalmazások) kiegészítve kiváló segítség útközben, irodában, pikniken és meetengen. Mindig elérhető, online és offline azonnal bevethető, menthetsz, szerkesztheted, amikor net közelbe vagy szinkronizál. Rögzítsd ötleteid, megfigyeléseid, írásban, szóban, képen, címkézd, szervezd “mappákba” = Notesz.

Ráadás:

 1. DeskTopGanttproject & Webes GantProjekt Tapasztalataid nagyon várom, számomra túl sokat tudott, nem is ástam bele magam.
 2. A Microsoft® Office Groove® 2007 webes szoftverrel közvetlen kapcsolatot létesíthet legfontosabb ismerőseivel. Az Office Groove 2007 kiválóan alkalmas arra, hogy összeköttetést teremtsen a vállalaton belül és kívül dolgozó csapattagok között. Ehhez semmilyen informatikai támogatásra nincs szükség, azaz nem kell időt pazarolni a tűzfalak, a kiszolgálók, a biztonság és a hálózati hozzáférés beállítására. Ezenkívül nagyon kényelmes megoldás, hogy mindig pontosan nyomon lehet követni a kapcsolatok virtuális helyét vagy online jelenlétét, így gyors és jól szervezett kapcsolattartás és együttműködés alakítható ki a csapattagok között.

Természetesen nagyon hálásak leszünk, ha megosztod tapasztalataid pró és kontra, illetve ha bemutatod a kedvenced ami erre listára nem került fel!