Kevésbé ismert Üzleti FaceBook Alkalmazások 01. ~ Blog Promóció

Avagy: “a FeceBook” a szükéges rossz! ~ Jelentkezz, ha nem így érzed!

közöségi média megosztás

Úgy érzem az a legjobb közösségi média gyakorlat amivel legkevesebbet kell foglalkoznod. Ma már a tartalom gyártáson kívül minden automatizálható. A tartalom menedzsment egyre inkább tartalom agregálást jelent, ami nem feltétlenül baj…

Ha már kezeltél kis céges közösségi oldalt akkor tudod, hogy nem csúcskonverzióról híres. Nem véletlen a tapasztalat, hisz a legtöbb iparág számára nem értékesítési felületek ezek a platformok. Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy a hiányzik az a szofisztikált gyakorlat ami mondjuk piacvezetővé tehetne a szosöl médiákban. Illetve hiányoznak a kis cégek számára megoldást kínáló ügynökségek, illetve szakterületekre specializálódott szakemberek is.

Nézzünk néhány azonnal gyakorlatba ültethető megoldást, ha saját kezűleg szeretnéd a blogod promótálni: 

  1. Networked Blogs app : Blogger hálózat tagjaként megjelenési felületet kapsz, és adsz harmadik blogger számára. Igazán érdemi megoldást, nemzetközi nyelvű blogger számára ajánlom!
  2. FaceBook Notes (Default App) : FaceBook fiókod jegyzetfüzete remek lehetőség, a blogod éles promótálásra is. Viszont mint amolyan háttárfelület, adatgyűjtés rendszerezés, felmerülő gondolatok amik pl személyessége, vagy kidolgozatlansága okán nem fér bele egy blog bejegyzésbe.
  3. Social RSS : Tedd közzé automatizáltan a blog bejegyzéseid, illetve másokét!
  4. Simplaris BlogCast : Simplaris Blogcast segítségével gyorsan és könnyen integrálható a meglévő blogodba a Facebook profilod. Segítségével számos elemzést  végezhetsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.