Így vegyél új autót akár több százezres árelőnnyel:

Másnak jutalékért, vagy magadnak…

Az előző cikkemben, 5 bevált módszer, hogyan csinálj extra bevételt, anélkül, hogy kimozdulnál otthonról… tettem egy ígértet, miszerint elmondom: Hogy hogyan vegyél új autót akár több százezres árelőnnyel!

új autót több százezres árelőnnyel

Akkor csapjunk a lovak közé! Nézzük lépésről-lépésre:

  

  1. Megtudod akár hirdetésből, vagy ismeretségi körödben, hogy valaki ilyen meg ilyen autót venne újonnan.
  2. Megtudsz mindent a vevő szándékairól. Milyen márka(k), típso(k), milyen minimál és maximál igényei vannak, alapfelszereltségtől, az opcionális extrákig, mely árkategóriában gondolkodik, mit és mennyit áldozna min és max.
  3. Felkutatsz a neten minden elérhető információt, mit milyen feltételekkel kínálnak, feljegyzel minden lehetséges egyezkedési pontot.
  4. Felhívsz egy két közelebbi, és távolabbi város/megyei kereskedőt, ajánlatot kérsz – de itt már a megrendelővel egyeztetett árkörű és felszereltségü autóra kérsz ajánlatot – egyiknél puritán vagy minimál felszereltségre, a másiknál full közeli felszereltségre.
  5. Ha megérkeztek az ajánlatok, akkor meg próbálsz alkudni 2-3… újabb megyei illetve fővárosi forgalmazóval.
  6. Szerencsés esetben, egyezség közelbe is jutsz, de most még ne add be a derekad!
  7. MOST jön a lényeg! Egyesével elkezded hívogatni – már a pontos felszereltség, és a kezedben levő legalacsonyabb ár tudatában – a kereskedőket, kezdve a legközelebbivel.
  8. A „csalás” a közelebbi delikvensnél, mindig egy távolabbi kereskedőre hivatkozol, akitől akár holnap átvehetnéd, a már az általad ismert legalacsonyabb árért.
  9. Ha kicsit pofátlanabb/bevállalósabb vagy – ezt már csak rutinos rókáknak ajánlom-, akkor a 5-6. pontban elért ár alá is mehetsz! 😉

 

Kérdéseid, ellenvetéseid is oszd meg velünk kommentként! & a sikerélményeid se titkold el előlünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.