Személyi szolgáltatás a jövő vállalkozása(?)…

elégedettség, marketing, garancia, ajánlás

ElégedettségMarketing, az Ajánlás Garancia!

 

Ha úgy érzed, a Te vállalkozásodra nem vonatkozik, mert….

 

Tudd:

Nem ismerek olyan iparágat, ahol ne lenne minimum versenyelőny, de még inkább sikerfaktor!

Eddig is tudtuk, hogy egyetlen olyan versenyelőny létezik, ami csak rajtunk áll:

Ügyfél Elégedettség!

Vagyis: olyan szolgáltatás, ami meghaladja a várakozásokat! PONT!

 

Függetlenül attól, hogy B2C (cég/magánszemély) vagy B2B (cég/cég) viszonylatban gondolkodunk.  Két végpont legyen az értékesítő és vevő, fő és alvállalkozó, de akkor is ember. Egy ember érzelmekkel, prekoncepciókkal az iparágad szereplőit (értsd: eddig tapasztalatai). Nem utolsó sorban az épp aktuális lelki állapotától, és TE személyes megjelenésed, telefonban hangtónusod, hanghordozásod, vagy épp a honlapod alapján kialakuló szubjektív benyomása alapján.

Ennek tudatában, már csak egyetlen lépés, igaz a legtöbb vállalkozó, és cégvezető számára, ez már igazi paradigmaváltás!

 

A leendő vállalkozásod építsd személyes kapcsolatokra, ha coach, vagy tanácsadó vagy, akkor két legyet ütsz egy csapásra.  A már regnáló bizniszed, pedig tervezd újra, az alábbiak fényében!

Minap ezt olvasom:

Lehet, nem vigasztal! Lehet, nem hiszed el! Lehet, csak nem veszed komolyan… , de…

 „A jelenlegi szakmák csaknem fele megszűnik húsz év múlva az Oxford Egyetem kutatói szerint. A legnagyobb veszélyben a kétkezi munkát igénylő tevékenységek vannak a technológiai fejlődés miatt, a kreativitást igénylő szakmáknál nincs miért aggódni. A banki ügyintézők helyét átveszi az internet, a pénztárosokat az önkiszolgáló kasszák teszik feleslegessé, és a bloggerek meg a Google miatt kevesebb újságíróra lesz szükség. Nem lesz postás, eltűnnek a recepciós és telemarketinges álláshirdetések. Esküvőszervezőre viszont mindig lesz igény. „(HaszonMagazin)

Ma pedig ezt olvasom:

Ami akár biztathat is! 😉

 „A következő tíz év legmenőbb munkáinak 60 százalékát még ki sem találták.” Thomas Frey

Na meg egy zsák ilyen ötletet! 😉 Kattints ide! Olvasd el!…>>

 

Figyelem! magam is rühellem, a kinyilatkoztatásokat, ezt posztot sem annak szántam, sokkal inkább gondolat, sőt vitaindítónak! Akár itt kommentben, akár eCommerce 1*1 FaceBook oldalunkon; ÜzletiNegyed Fórumunkban