KREATÍV SZÖVEGÍRÁS – KEZDŐKNEK ÉS KEVÉSBÉ KREATÍVOKNAK #003

6.Recyclable! Újrafelhasználható cikkek, témák… Vedd elő a legnagyobb érdeklődést, interakciót, megosztást illetve megosztottságot kiváltó témákat!
Légy tradicionális, vagy nagyon is ne!
  1. Légy tradicionális, vagy nagyon is ne! Szerintem már tök uncsi, amikor Karácsonyi, húsvéti üdvözlőlapot kapok partnereimtől, sokkal jobban esik egy meglepetés, amikor például azért kapok egy zanzásított fahéj illató fejet, mert pápuáéknál nemzeti ünnep van. Naná, hogy nem nézek utána igaz e, így van e, de hogy emlékezni fogok rá, hogy kitől kaptam az biztos! ;)… Szóval akár konzervatív vagy akár úttörő, találhatsz néhány potenciális köszöntésre alkalmat, válogathatsz vicceset, vagy nagyon is személyre szabottat, ország, nemzetiség, vallás és még ki tudja mi szerint, itt pl. USAkompatibiliset TimeandDate.com (de ha kutatsz, itt megleled minden náció nemzeti ünnepét…)
  2. Iratkozz fel mindenféle hírlevél listára, versenytársaknál, és az iparágadban figyeld a témákat, trendeket, és hibákat. Less el ötleteket, vitatkozz, igazíts helyre… Az iparágon kívülről, adaptálj ötleteket, amelyet a szakmád nem ismer, nem alkalmaz. (pl. a szex biznisz mindig jó bázis)
  3. Beszélj az (potenciális)ügyfeleiddel, vitázz a véleményformálókkal!
  4. Kövesd a híreket, legyél magad is véleményformáló! Vázold a trendeket, nevezd meg a veszélyeket, végezz kutatásokat, tesztelj, tegyél közzé tanulmányokat, összehasonlításokat…
  5. Figyeld a statisztikáid, illetve Analytics-ed, mely témákra jönnek a látogatóid, az üzeneteid mely témában a legkeresettebbek… és a legkeresettebb témákat fejtegesd.
  6. Recyclable! Újrafelhasználható cikkek, témák… Vedd elő a legnagyobb érdeklődést, interakciót, megosztást illetve megosztottságot kiváltó témákat!
  7.  Tény! Két legmotiválóbb dolog tartozni valahova (pláza feeling), összezárni valaki(k)/valami(k) ellen lásd: biciklisek kontra terepjárósok!  😉
  8. Oszd meg vásárlási, film, könyv… élményeid!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.