Vásárlásélénkítés és ügyfélélmény növelés kuponok, oklevelek vagy tetszőleges személyre szabott PDF dokumentumok segítségével…

Ez egy ilyen nap…  😉

Most végre kezdem utolérni magam, és tömegével jönnek szembe a jobbnál jobb, inspirálóötletek. Egyszerűen nem tehetem meg, hogy ne osszam meg Veled. Mert tudom, hogy mit jelent, ha bármely csekély mértékben javíthatom a hatékonyságod, vagy terhet vehet le bármi a válladról. Itt és most az előbbiről lesz szó!

GARANTÁLOM, hogy 10 esetből 11szer a konkurenciád elé fogsz menni egy ilyen apró technikai újítással:
GARANTÁLOM, hogy 10 esetből 11szer a konkurenciád elé fogsz menni egy ilyen apró technikai újítással:

GARANTÁLOM, hogy 10 esetből 11szer a konkurenciád elé fogsz menni egy ilyen apró technikai újítással:

Sokszor csak azért vetünk el jó ötleteket és kifinomult megoldásokat, mert a technikai megvalósításuk egyszerűen túl bonyolult, vagy a rendelkezésünkre álló eszközökkel szimplán lehetetlen. A személyre szóló, egyedileg összeállított kuponok, oklevelek, VIP belépők, üdvözlőkártyák, személyre szóló katalógusok, stb. azon túl, hogy elegáns, az ügyfélélményt jelentősen növelő elemek, de sokszor a kifinomult marketing stratégiáknak is nélkülözhetetlen részei.

Sajnos nincs olyan csodamegoldás, amely a megfelelő technikai eszközök alkalmazását helyettesíteni tudná. Ugyanakkor egy megfelelő technikai eszköz alkalmazása nem csak elkerülhetetlen, de óriási áldás is. Képzelje csak el, hogy értékesítési és marketing kommunikációjának MINDEN kihívását egyetlen könnyen használható eszközzel oldhatná meg, mégpedig úgy, hogy MINDEN FELADATOT CSAK EGYSZER kellene elvégeznie.

Azért ez figyelemre méltó lenne. Nem?

Időzített és személyre szabott PDF dokumentumok e-mailben, mégpedig 100%-ban automatikusan!

Annak érdekében, hogy ez az álom valóság lehessen akár az Ön számára is, csapatunk szüntelenül új megoldások után kutat, illetve új fejlesztéseken dolgozik, hogy az Önműködő vállalkozás álma mindennapi valósággá válhasson.

Az alábbi videónk is egy ilyen fejlesztésről szól. Olvasd tovább!…>>

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.