• Tudtad, hogy Téged is becsapnak? [… a hírlevél statisztikáid…]

  Ingyen mobil e-mail esemény monitor…

  Amint az adatok mutatják 2012-ben tovább nőtt azok száma, akik a hírleveleid mobileszközön olvassák. Úgy tűnik, a trend 2013-ban sem változik, tehát jó eséllyel rövidesen többen olvassák a privát e-mailjeiket, és nyilván a DM-eket is táblagépen, okostelefonon.

  Ingyen mobil e-mail esemény monitor…

  Amint az adatok mutatják 2012-ben tovább nőtt azok száma, akik a hírleveleid mobileszközön olvassák. Úgy tűnik, a trend 2013-ban sem változik, tehát jó eséllyel rövidesen többen olvassák a privát e-mailjeiket, és nyilván a DM-eket is táblagépen, okostelefonon, mint Laptopon és főleg Pc-n.

   

  Ami jó hír a táblagép gyártóknak, illetve a célközönséged elérhetőségét illetően. Az rossz hír a statisztikáidnak, hisz a mobil eszközökön megnyitott levelek nem jelennek meg a statisztikáidban. Sem a különböző webes és asztali analizáló programok, sem a hírlevél szoftverek nem képesek (egyelőre) mérni a tábla Pc-ken, illetve az okos telefonokon megnyitott e-maileket. Ennek következtében torzulni fognak az A/B Split eredmények, megnyitási, illetve konverziós teljesítményeid, ebből következően a megtérülési mutatód is erősen csalhatnak…

  Naná, hogy nem azért koptatom a billentyűzetem, hogy siránkozzak, hogy becsapnak a hírlevél statisztikáink….

  Azért meg főleg nem, hogy felb….am az idegrendszered, hogy egy újabb anomália a marketing gépezetedben. Akkor jöjjön a megoldás, amíg ennél egyszerűbb módja nem lesz a mobil eszközökön e-mailt olvasgató renitens 😛  hírlevél olvasóink tevékenységének követésére.

  A Knotice Mobil E-mail Monitor segítségével könnyedén, ingyen (2013 végéig) és egyszerűen követheted a mobilon, okostelefonon megnyitott e-mail tevékenységeket.  Mindössze a regisztráció során kapott kell az e-mailed html forráskódjába illesztened.

   

  Sok sikert, vastag profitot!  😉 Ha tetszett a poszt, illetve az ajánlott webes eszköz kérlek, oszd meg add tovább, ismertesd meg kollégáiddal, partnereiddel…

  És főleg… oszd meg velünk tapasztalataid, siker élményid, kérdéseid, itt kommentként, illetve az ÜzletiNegyed Fórumunkban!

  Ui.: Ne tartsd vissza magad, ha elégedetlen vagy, de akkor se, ha ennél egyszerűbb megoldást ismersz!

  Print Friendly
  Taubert István
  Kövess!

  Taubert István

  Szenvedélyes megoldás kereső, neonomád tanácsadó...
  Taubert István
  Kövess!
  Post Tagged with , , , , ,