Tudtad, hogy Téged is becsapnak? [… a hírlevél statisztikáid…]

Ingyen mobil e-mail esemény monitor…

Amint az adatok mutatják 2012-ben tovább nőtt azok száma, akik a hírleveleid mobileszközön olvassák. Úgy tűnik, a trend 2013-ban sem változik, tehát jó eséllyel rövidesen többen olvassák a privát e-mailjeiket, és nyilván a DM-eket is táblagépen, okostelefonon.
Ingyen mobil e-mail esemény monitor…

Amint az adatok mutatják 2012-ben tovább nőtt azok száma, akik a hírleveleid mobileszközön olvassák. Úgy tűnik, a trend 2013-ban sem változik, tehát jó eséllyel rövidesen többen olvassák a privát e-mailjeiket, és nyilván a DM-eket is táblagépen, okostelefonon, mint Laptopon és főleg Pc-n.

 

Ami jó hír a táblagép gyártóknak, illetve a célközönséged elérhetőségét illetően. Az rossz hír a statisztikáidnak, hisz a mobil eszközökön megnyitott levelek nem jelennek meg a statisztikáidban. Sem a különböző webes és asztali analizáló programok, sem a hírlevél szoftverek nem képesek (egyelőre) mérni a tábla Pc-ken, illetve az okos telefonokon megnyitott e-maileket. Ennek következtében torzulni fognak az A/B Split eredmények, megnyitási, illetve konverziós teljesítményeid, ebből következően a megtérülési mutatód is erősen csalhatnak…

Naná, hogy nem azért koptatom a billentyűzetem, hogy siránkozzak, hogy becsapnak a hírlevél statisztikáink….

Azért meg főleg nem, hogy felb….am az idegrendszered, hogy egy újabb anomália a marketing gépezetedben. Akkor jöjjön a megoldás, amíg ennél egyszerűbb módja nem lesz a mobil eszközökön e-mailt olvasgató renitens 😛  hírlevél olvasóink tevékenységének követésére.

A Knotice Mobil E-mail Monitor segítségével könnyedén, ingyen (2013 végéig) és egyszerűen követheted a mobilon, okostelefonon megnyitott e-mail tevékenységeket.  Mindössze a regisztráció során kapott kell az e-mailed html forráskódjába illesztened.

 

Sok sikert, vastag profitot!  😉 Ha tetszett a poszt, illetve az ajánlott webes eszköz kérlek, oszd meg add tovább, ismertesd meg kollégáiddal, partnereiddel…

És főleg… oszd meg velünk tapasztalataid, siker élményid, kérdéseid, itt kommentként, illetve az ÜzletiNegyed Fórumunkban!

Ui.: Ne tartsd vissza magad, ha elégedetlen vagy, de akkor se, ha ennél egyszerűbb megoldást ismersz!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.