3 bevált Ön promóciós eszköz, Audió Logók vállalkozásod számára…

Egy mondat, ami az olvasód, hallgatód, (potenciális) ügyfeled fülébe rakja a bogarat. Néha elég a szemeket felnyitni, máskor a szívekre kell pályázni. Az sem ritka, amikor legjobb védekezés a támadás, vagyis a leendő ügyfél legnagyobb ellenérvét, kifogását kell kiütni. Kevés egyszerűbb és alkalmasabb, és nem utolsósorban olcsóbb megoldás van, mint az alábbi audió logók legalább egyikét megkreálni Annak érdekében, hogy reklámozd a vállalkozásod, hozzon létre Audió logót, melyet használhatsz interjúkban, a blog, hírlevél és sajtóközlemények, valamint a médiahirdetések és email-jeidben, akár aláírás fájlként. Egyetlen eszköz ami 5 legyet üt egy csapásra – felhívja a figyelmet, (érdemes kíváncsiságra alapozni)

 

  • reklámoz
  • márkát épít
  • kifogást kezel
  • pozícionál
  • arculati elem

Íme, három egyszerű módja hogyan szólítsd meg a célpiacod, hogyan fogalmazd meg helyettük miért téged választanak!

1.  Alkoss Szlogent vagy Mottót!
Találj egy eredeti mondást, lehet átdolgozott szlogen, vagy idézet, de ne virágnyelven, arról szóljon, amiről beszélsz. Egyszerűen, közérthetően kommunikálj. Legyen olyan, amire felkapja a fejét a célpiacod, mert róla szól, mert az ő nyelvén beszél, vagy mert vicces. Ha ez velős, ironikus, humoros vagy meglepő, izgalmassá teszi az ajánlatod.  Legyen a védjegyed, mint Helen Keller      ” Az élet vagy egy merész kaland, vagy semmi. ” Legyen a címkéd weblapodon, vagy a blogodban, hirdetéseidben, interjúidban, névkártyádon…
Mielőtt közzéteszed a mottód, győződjön meg róla, hogy olyan tömör, amennyire csak lehet. Mond ki hangosan is, legyen ritmusa, feelingje ami jellemző Rád, az ajánlatodra, a termékedre, márkádra.
2.  Legyen beceneved!
A becenév olyan felhasználónév, legyen egyszerű, vonzó, megjegyezhető, gondolattársítás, vagy márkanév, mint pl.: KörömEnciklopédiaGazdag MamiHős Nők. Ez lehet a domained, illetve, ha már van saját, és valami remek nickre leltél, hozz létre ebből is domain nevet, és irányítsd a weboldaldra, blogodra.   Beceneved használd Biográfiádban, CV-dben, cikkeidbe, blogodon, email aláírásodban… Légy kreatív! 😉
Azt hihetnénk, hogy ez magától értetődik, hogy minden becenév pozitív értelmű, pedig nem feltétlenül. Sőt lehet, ami az egyik ember számára pozitív, vagy vicces, az a másik embernek, közömbös, vagy éppen visszataszító. (Nézz utána, nem használja e valaki, nem is csupán érzelmi, de jogi vonatkozásai miatt is)  A beceneved, pozitív visszhangja, figyelmet felébreszti, és elkötelezettséget vált ki.
3.  Emlékezeterősítő
Fókuszál az ajánlatodra, és arra a problémára, amit megold. Összefoglalja néhány pontban a fontos tudnivalókat.
Amennyiben a monogramod, nem minden potenciális érdeklődő számára egyértelmű, akkor magyarázd el.
Teremts kapcsolatot, a monogramod, és az ügyfeleid közt, erre legalkalmasabb az érzés, a vállalható közös élmények. Ilyen lehet egy kerti parti, egy állófogadás… Légy kreatív! ;))