Nem ismerlek, nem tudom mi az erősséged, mi a gyengéd. Egy dologban viszont szinte biztos vagyok…

kreatív szövegírás

Aki itt olvasgat, jó eséllyel valami kreatív alkat, vagy hasonló bajok gyötrik, nomáááár…most aki kreatív, az többé-kevésbé szétszórt. Én legalábbis szeretem abba ringatni magam, hogy kreatív pasi vagyok, mert szétszórtnak nagyon. 😉

Szóval egyike vagyok azoknak akik, úgy tartják, hogy nem azért van az ember agya, hogy mindenféle statikus dolgokat tartson benne, arra bőven frankó a notesz, hogy papír vagy „e” notesz az oly mindegy. Tehát mindig legyen nálad jegyzetelő alkalmatosság… Egy A4es keresztben leporellóba hajtogatott papír, egy sima notesz. Végtére is nem tudom, mikor jön egy jó ötlet, séta közben, egy kávézóban, vagy haverokkal.

Amennyiben geekebb vagy, akkor egy tuti

app az Evernote.com, laptop, Pc, táblagép, okosteló-ról elérhető. Rögzíthetsz: fotót, hangot, szöveget, linket, teljes weboldalt, mailt küldhetsz rá. Külön noteszekbe szervezheted, címkézheted, mozgathatod és szerkesztheted kommentelheted a mentéseid… így minden mentett dokumentumot, tematikusan tárolhatsz, és szabadszavas kereső segítségével könnyen kereshetsz köztük.

Tipp: Erősítsd a memóriád!

Lehetőleg szavakat, maximum tőmondatokat rögzíts, használj színeket, nyilakat, papíron piktogramokat, sőt elmetérképszerűen rögzítsd, így elméd később kiegészíti, újra strukturálja, gyakran szintetizálja is az információkat.