Blogok kezdőknek és profiknak - 6 féle blog - egyszerűen Tris Hussey

 

Blogok kezdőknek és profiknak – 6 féle blog – egyszerűen Tris Hussey

Személyes vagy üzleti blogot szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá?

A saját blogod elkészítéséhez egyáltalán nincs szükséged tapasztalatra. Ebben a könyvben a világ egyik legtapasztaltabb blogszerzője, Tris Hussex mutatja be, mit kell tenned. Mindent megmutat: az első lépésektől a legolcsóbb eszközökön és az írói fortélyokon át a z olvasói közösséged felépítéséig. Vedd meg ezt a könyvet, és profi módon, villámgyorsan képes leszel bármilyen célú blogot elkészíteni!  Itt meg is veheted:…>

 

 


Ingyen! - A radikális árképzés jövője Chris Anderson

Ingyen! – A radikális árképzés jövője Chris Anderson

 

Ingyen! – A radikális árképzés jövője Chris Anderson

Chris Anderson forradalmian új szemléletű könyvében, a Hosszú farokban megmutatta, hogy az on-line piacok hogyan hoznak létre piaci réseket, és hogyan változtatják meg a gazdasági viszonyokat.
Az Ingyen! az üzleti világ jövőjét vetíti elénk. A szerző elméleti igényességgel, meggyőző példákon keresztül mutatja be, hogy az ingyenesség, ami eddig inkább csak marketingfogás volt, a jövőben radikális, új üzleti stratégia lesz, amely nélkül a cégek hosszú távon nem tudnak talpon maradni.
A könyv rengeteg ötletet ad ahhoz, hogyan alakítsuk ki saját üzleti modellünket, amellyel kiszabadíthatjuk az ingyenesség profitot hozó szellemét a palackból.

– Hogyan lehet ingyenes a légi közlekedés? Hogyan lehet ingyenes a DVR?
– Hogy lehet drága egy zártkörű konferencia, ha on-line ingyenes?
– Hogyan lehetnek ingyenesek a zenei CD-k?
– Hogyan lehetnek ingyenesek a tankönyvek?
– Hogyan lehet ingyenes az egyetemi oktatás?
– Miért jól menő üzlet az ingyen kerékpár az egyik városban, de a másikban nem?
– Hogyan lehet ingyenes egy egészségügyi szoftver?
– Hogyan lehet ingyenes a részvénykereskedés?

Itt meg is rendelheted:…>>

 

 

 


 

mesh vállalkozások

mesh vállalkozások

 

 Mesh vállalkozások – Miért a megosztásra épülő üzleteké a jövő? Lisa Gansky

“A megosztási háló hatására másként törünk be egy piacra, másokkal kötünk partnerségi megállapodást, és máshogyan ösztönözzük az új ügyfeleket arra, hogy csatlakozzanak hozzánk és másként kötelezzük el őket… Aki magáévá teszi a megosztási háló koncepcióját, felismeri, vállalata miként tudja a vevőket ösztönözni egy olyan világban, ahol a dolgokhoz való hozzáférés előnyösebb a tulajdonlásnál.” – LISA GANSKY –

A hagyományos vállalkozások egy egyszerű képlet alapján működnek: hozz létre egy terméket vagy szolgáltatást, add el és szedd be a pénzt! De az elmúlt néhány évben egy alapvetően másfajta modell is gyökeret vert – amelyben a fogyasztóknak több a választási lehetőségük, több eszközzel és több információval, valamint több hatalommal rendelkeznek. Ezt az úttörő vállalkozó, Lisa Gansky mesh vállalkozásoknak nevezi, és elárulja, miért ez fogja uralni a jövőben az üzleti életet.
A megosztásra épülő cégek a közösségi médiumokat, a vezeték nélküli hálózatokat és a minden lehetséges forrásból származó adatokat arra használják fel, hogy termékeket és szolgáltatásokat nyújtsanak az embereknek akkor, amikor szükségük van rájuk, anélkül, hogy vállalniuk kellene a tulajdonlással járó terhet és költségeket. Lisa Gansky bemutatja, hogyan lehet jó pénzt keresni, valamint megbízható márkákat és szilárd közösségeket létrehozni azzal, hogy segítünk ügyfeleinknek kevesebb mindent venni, de több mindent használni.
Gondoljunk csak a Zipcar robbanásszerű növekedésére! A legújabb technológiát kiaknázva, valamint az autóhasználatot könnyebbé és megfizethetővé téve akkor, amikor szükségünk van rá, ez a fiatal vállalat segít újradefiniálni az egyéni közlekedést. S ezzel mély aggodalommal tölti el meglévő versenytársait.
Lisa Gansky megmutatja, hogy ugyanezt a mintát hogyan alkalmazzák a kevésbé ismert, megosztásra épülő cégek, amelyek ágazatok óriási skáláját definiálják újra.

Itt meg is rendelheted!…>>